Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KAYSERİ (AA) - Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi ekiplerinden Bellona AGÜ'nün sportif direktörü Ahmet Bozbey, Tosyalı Toyo Osmaniye'yi yenerek, ligin zirvesine biraz daha yaklaşmak istediklerini söyledi.

        Bozbey, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligde geride kalan 6 haftada 4 galibiyet ve 2 mağlubiyet aldıklarını hatırlattı.

        Topladıkları 10 puan ve averajla 4. sırada bulundukları aktaran Bozbey, şöyle devam etti:

        "Geçen hafta deplasmanda Hatay Büyükşehir Belediyespor'u yenerek önemli bir galibiyete imza atmıştık. Şimdi önümüzde Tosyalı Toyo Osmaniye karşılaşması var. Biz üst sıraları, zirveyi hedefleyen bir kulübüz. Tosyalı Toyo Osmaniye'yi yenerek, ligin zirvesine biraz daha yaklaşmak istiyoruz. 7 Aralık Çarşamba günü FIBA Kadınlar Avrupa Kupası'nda Macar takımı PEAC Pecs karşısında aldığımız galibiyetle takımın morali daha da iyi oldu. İnşallah, yarın güzel bir galibiyete imza atar ve zirve yürüyüşümüze devam ederiz."

        Bozbey, taraftar desteğinin takım için önemli olduğunu belirterek, onlardan tribünleri doldurmalarını istedi.

        Bellona AGÜ-Tosyalı Toyo Osmaniye müsabakası yarın Kadir Has Kongre Merkezi'nde saat 16.00'da başlayacak.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler