Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BİNGÖL (AA) - Bingöl Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "döviz bozdurma" çağrısına destek vermek amacıyla 100 ve üzerinde dolar bozdurup makbuzunu getirenlere 1 kilogram tulum peyniri hediye ediyor.

        Bingöl Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Ali Kaysadu, Türk lirasına destek vermek amacıyla bir kampanya da kendilerinin başlattığını belirterek "100 ve üzerinde dolar bozduran herkese 1 kilogram hakiki Bingöl tulum peyniri hediye ediyoruz. Bingöl, ülkesine, ekonomisine, liderine sahip çıkıyor. Bu kampanyamız devam edecek. Vatandaş dolarını bozdursun, biz de hakiki Bingöl tulum peynirini hediye edelim." dedi.

        Başlatılan kampanya dolayısıyla Genç Caddesi'nde stant kuruldu. Dolar bozduran ve makbuz getiren vatandaşlara stantta tulum peyniri hediye ediliyor.

        Vatandaşlardan Cengiz Gengörü, Türk lirasının değer kazanması için kampanyayı desteklediklerini belirti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bingöl haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bingöl Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler