Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MUŞ (AA) - Kentten tayini çıkan Muş Vali Yardımcısı Ercan Öter ile Hasköy Kaymakamı Hüseyin Göktürk, Belediye Başkanı Feyat Asya'ya veda ziyaretinde bulundu.

        İçişleri Bakanlığının son yayımladığı kararname ile Muş Vali Yardımcılığı görevinden Kağızmaz Kaymakamlığı atanan Ercan Öter ile Hasköy Kaymakamlığı görevinden Ankara'nın Haymana ilçesine Kaymakam olarak atanan Hüseyin Göktürk, Belediye Başkanı Asya'yı makamında ziyaret etti.

        Başkan Feyat Asya, misafirlerinin Muş'a ve Hasköy halkına hizmetin en iyisini sunma gayreti içerisinde olduklarını belirterek yeni görevlerinde her ikisine de başarılar diledi.

        Başkan Asya, "Burada göstermiş oldukları başarıyı gittikleri yerde de göstereceklerine inanıyorum. Bundan sonraki meslek hayatlarında başarıların daim olmasını diliyorum. Muş halkı adına kendilerine teşekkür ediyorum." dedi.

        Öter ve Göktürk de Başkan Asya'ya gösterdiği yakınlıktan ötürü teşekkür etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muş haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muş Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler