Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MUĞLA (AA) - Travel Turkey İzmir Fuarı'nda Muğla ve turistik ilçelerinin kültürel, tarihi ve doğal güzelliklerinin tanıtıldığı Muğla standı ziyaretçilerden büyük ilgi gördü.

        Türkiye'nin turizm alanındaki en önemli buluşmalarından biri olan Travel Turkey İzmir Fuarı 10'uncu kez ziyaretçilere ve katılımcılara kapılarını açtı.

        Muğla Valisi Amir Çiçek, beraberindeki heyetle 36 ülkeden binin üzerinde yerli ve yabancı katılımcının yer aldığı İzmir Uluslararası Fuar Alanı'nda düzenlenen Travel Turkey İzmir Fuar’ına katıldı.

        Muğla Valisi Amir Çiçek, fuarda Muğla'nın da tanıtımının yapıldığını söyledi.

        Muğla'nın hem yurt içi hem de yurt dışı fuarlara çok önem verdiğini belirten Çiçek, "Yeryüzü cenneti ilimizin turizm enstrümanlarını her ortamda tanıtmak için kamu, sivil toplum kuruluşları ve sektör temsilcileri ile birlikte var gücümüzle çalışıyoruz." dedi.

        Çiçek, Muğla'nın tarihi ve kültürel değerlerinin tanıtımının önemli olduğuna işaret ederek, "Dünyanın dört bir yanından binin üzerinde katılımcının yer aldığı Travel Turkey İzmir Fuarı pek çok alternatif turizm olanağımızı tanıtmak için fırsat. Bu fırsatı il olarak iyi değerlendirmek istiyoruz." diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler