Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MERSİN (AA) - Tarsus Belediyesi yeni araçlar alarak araç filosunu güçlendirdi.

        Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, gazetecilere yaptığı açıklamada, vatandaşa daha iyi hizmet verebilmek için 2 adet çöp kamyonu ve 1 adet forklift aldıklarını belirtti.

        İlçenin her geçen gün daha da büyüdüğünü belirten Can, belediyenin araç parkını güçlendirdiklerini ve böylece vatandaşlara daha hızlı hizmet sunacaklarını aktardı.

        Tarsus'un 179 mahallesi olduğunu ve temizlik yapılacak alanın sürekli genişlediğini ifade eden Can, "Şehrimize daha iyi hizmet vermek için, halk ve çevre sağlığı açısından temizlik ve çöp toplama işini çok önemsiyoruz. Bu nedenle temizlik ve çöp toplama çalışmasını daha etkin ve seri yapabilmek için 2 adet 9 tonluk sıkıştırmalı çöp toplama aracı ile 1 adet forklift aracı satın aldık. Şehrimizde bir sıkıntı yaşanmaması ve vatandaşlarımızın sağlığı için ne gerekiyorsa yapmaya hazırız." diye konuştu.

        Can, anaokullar ve ilkokullar için çizgi film karakterlerinin yer aldığı konteynerler dağıtacaklarını, bu şekilde öğrencilerin dikkatini çekerek, çevreye daha faydalı olacaklarını düşündüklerini sözlerine ekledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mersin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mersin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler