Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AĞRI (AA) - Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde, İlçe Sağlık Müdürlüğü ve İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ekipleri okul kantinlerini denetlendi.

        Ekipler, ilçedeki 5 okul kantinini denetleyerek, işletme sahiplerini satışı yasaklı ürünler konusunda bilgilendirdi.

        İlçe Sağlık Müdürlüğü Denetim Komisyon Başkanı Ezgi İpekçi, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilçede bulunan ilk ve orta dereceli okulların kantinlerine yönelik denetimlerinin sürdüğünü söyledi.

        Gerekli uyarılarda bulunduklarını belirten İpekçi sözlerini şöyle sürdürdü:

        "Denetimler esnasında eksik evrakları olan işletme sahipleri hakkında rapor tanzim ederek kendilerini uyardık. Ayrıca okul kantinlerinde satılmaması gereken ürünler konusunda bir kaç hususa da işletme sahiplerini bilgilendirdik.

        Bunun dışında kantin sahiplerinin muhakkak işletmelerinde derin dondurucu ve buzdolabı bulundurmaları gerekiyor. Özellikle sucuk, salam, peynir gibi tost malzemeleri ile ayran türünde içeceklerin mutlaka bu dolaplarda muhafaza edilmesi lazım. Öğrencilerimizin sağlığı için denetimlerimiz tüm hızıyla sürecek."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ağrı haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ağrı Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler