Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KIRKLARELİ (AA) - Kırklareli'nde, çalıntı olduğu iddia edilen otomobille kaçmaya çalışırken polisin kovalaması sonucunda bir inşaata saklanırken yakaladığı 6 şüpheliden 3'ü tutuklandı.

        Edinilen bilgiye göre, iki günde yaklaşık 10 iş yerinden hırsızlık yaptığı ve bir otomobil çaldığı iddiasıyla polisin takibe aldığı yaşları 14 ile 18 arasında değişen O.A, D.Ç, F.Ç, M.C.A, U.D. ile B.Ç, çalıntı olduğu öne sürülen 39 LK 286 plakalı otomobil ile kovalamaca sonucu Pınar Mahallesi Vatan Caddesinde otomobili terk ederek yaya kaçmaya çalışarak bir inşaat girdikleri tespit edilen şüpheliler, gözaltına alınmıştı.

        Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden, O.A, M.C.A ve D.Ç çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklandı.

        Şüphelilerden F.Ç, U.D. ile B.Ç ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

        - Olay

        Kırklareli'nde, 2 günde 10 ayrı iş yerinden hırsızlık olayına karıştığı ve çalıntı olduğu iddia edilen bir otomobil ile seyreden şüpheliler polisin 'dur ihtarına' rağmen Pınar Mahallesi Vatan Caddesi'nde otomobili terk ederek yaya olarak kaçmış, polis kovalama sonucu bir inşaatta saklandığını tespit ettiği 6 şüpheliyi yakalamıştı.

        Otomobilde yapılan aramada, bagaj bölümünde zanlıların, güvenlik kamera tespitlerinde yakalanmamak için kullandığı değerlendirilen çok sayıda giysi bulundu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kırklareli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kırklareli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler