Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        YALOVA (AA) - Memur-Sen'in "Halep'i açlıktan, insanlığı utançtan kurtar" sloganıyla başlattığı kampanya hakkında basın açıklaması yapıldı.

        Merkez Camii bahçesinde düzenlenen basın açıklamasını Memur-Sen İl Başkanı Uğur Hakan Tan, okudu.

        Tan, Memur-Sen'in kampanya kapsamında Halep'e yardım tırları hazırladığını ve İHH'nın da Suriye sınırına insani yardım konvoyu göndereceğini kaydetti.

        Tan, Halep'te insanlığın öldüğünü belirterek, şöyle konuştu:

        "Batı yine '3 maymunu oynuyor'. Bugün insanlık değerlerinin katledildiği bir kent haline geldi Halep. Maalesef insanlık bu durumu kanıksamış durumda. Dünya, bu durumu bir film izliyormuş gibi izliyor. Halep, aynı zamanda insanlığın imtihanıdır. İnsanlık duyarsız ve insanlık kayıtsız. Halep için ayağa kalktık. Rusya, İran ve Suriye rejiminin ortaklaşa gerçekleştirdikleri katliama karşı uluslararası düzeyde insanlık diplomasisi başlattık. Biz vicdanlara seslenerek insanlığı harekete geçirebileceğimizi düşünüyoruz."

        Basın açıklamasına AK Parti İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak da katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Yalova haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yalova Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler