Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AFYONKARAHİSAR (AA) - Sandıklı İlçe Müftüsü Davut Çalışkan, Türkiye Diyanet Vakfı tarafından ilçede yaptırılan Valide Sultan Cami ve Halil Aslan Mescidini ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

        Çalışmaların hızla tamamlanma aşamasına gelindiğini aktaran Sandıklı İlçe Müftüsü ve aynı zamanda Türkiye Diyanet Vakfı Sandıklı Şube Başkanı Çalışkan, Türkiye Diyanet Vakfı Sandıklı Şubesi Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte kaba inşaatı tamamlanan 4-6 yaş, Gündüzlü ve Hafızlık Eğitim Merkezini bünyesinde barındıran Kur'an kursu inşaatı, yeni yaptırılan Valide Sultan Cami ve Halil Aslan Mescidini ziyaret ettiklerini söyledi.

        Son durumlarıyla ilgili bilgiler aldıklarını belirten Çalışkan, "İlçede şimdiye kadar Türkiye Diyanet Vakfı Sandıklı Şubesince yapılan en büyük yatırım olan eğitim merkezi binasının kaba inşaatının bitirilmiş olması, ilçeye ihtiyaç duyulan bölgelerde kazandırılan iki yeni caminin tamamlanarak ibadete açılmasının ilçemiz adına önemli kazanım olduğunu biliyoruz. Emeği geçen personelimize ve katkıda bulunan bütün vatandaşlarımıza teşekkür ederiz." şeklinde konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Afyonkarahisar haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Afyonkarahisar Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler