Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ŞIRNAK (AA) - Ankara Bala Kaymakamlığı görevine atanan Kaymakam İbrahim Halil Şivgan, vatandaşlarla vedalaştı.

        Şivgan için Uludere taziye evinde program düzenlendi. Soğuk havaya rağmen Kaymakam Şivgan'ı uğurlamaya çok sayıda vatandaş katıldı.

        Kurum müdürleri, daire amirleri, köy muhtarları ve çok sayıda vatandaşın katıldığı programda Kaymakam İbrahim Halil Şivgan, herkesin elini tek tek sıkarak, helallik istedi.

        Uludere ilçesinde görev yaptığı için memnunluk duyduğunu ifade eden Şivgan, veda programında kendisini yalnız bırakmayan ilçe sakinlerine teşekkür etti.

        Göreve başladığı ilk günden itibaren ayrım gözetmeksizin halka en iyi hizmeti sunmak için çalıştığını ifade eden Şigvan, "Bundan sonra ve hayatımın sonuna kadar da görev yapacağım yerlerde Uludere halkına hizmet etmeye devam etmeye çalışacağım. Ekmeğinizi yedik, suyunuzu içtik. Allah hepinizden razı olsun." diye konuştu.

        Uğurlama programına gelen vatandaşlar ise Kaymakam Şivgan'ın ilçeden ayrılacak olmasına üzüldüklerini ve yeni görev yerinde başarılar dilediklerini ifade ettiler.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şırnak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şırnak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler