Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SİVAS (AA) - Yozgatlı bir vatandaş, Sivas Numune Hastanesinde tedavi gördükten sonra sağlığına kavuşan çocuğu için hastaneye "teşekkür" şiiri yazdı.

        Hastaneden yapılan yazılı açıklamada, Yozgat Akdağmadeni'nden ambulans ile hastaneye gelen Ozan Cercis Coşar'ın çocuğunun gördüğü tedavi sonrasında sağlığına kavuştuğu belirtildi.

        Coşar'ın hastanenin halkla iletişim birimine ulaşarak sevincini, yazdığı 10 kıtalık şiirle paylaştığının aktarıldığı açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

        "Hastanemiz çalışanlarına şiir yazarak methiyelerde bulunan hasta yakını Ozan Cercis Coşar'a teşekkür ediyor ve hastasına acil şifalar diliyoruz. Hastanemizde hasta memnuniyetinin sağlanması için hasta-sağlık çalışanı ilişkisinin amaçlanan düzeye ulaşabilmesi konusunda gösterdikleri duyarlılık ve katkı için tüm çalışanlarımızı kutlar başarılı çalışmalarının devamını dileriz."

        Coşar'ın şiirindeki, "Akdağ acilinde gözlem gözlendi. Hızlı geldik sanki yollar hızlandı. Yavrum ambulansta dertten hızlandı. Sana minnettarız candan Numune, Allah razı olsun senden Numune. Kışta kıyamette yollar çok güçtü. Sivas'a eriştik gece saat üçtü. Personel hep hizmet için üşüştü. Sana minnettarız candan Numune. Allah razı olsun senden Numune." dizeleri dikkat çekti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sivas haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sivas Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler