Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MERSİN (AA) - Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk, "Türkiye Kamu-Sen'in gücü, evvela inançlı insanların oluşturduğu bir hareket olmasından kaynaklanıyor. Sayısal üstünlük elbette önemlidir ama bundan daha önemlisi kemik gibi sağlam, küçülmeden büyümeye talip ve niye burada olduğunu bilen insanlarla birlikte olmaktır." dedi.

        Koncuk, Türkiye Kamu-Sen Mersin İl Temsilciliği'nin yeni binasının açılış töreninde yaptığı konuşmada, Mersin'in, Çukurova bölgesinin gözde illerinden biri olduğunu belirterek, Kamu-Sen hareketi açısından da kentin önemine değindi.

        Koncuk, "Hem Türkiye Kamu-Sen olarak, hem bir Türkiye sevdalısı olarak buranın öneminin farkındayız. Bu sebeple sendikamızın Mersin'de güçlü olması, bir ve beraberlikle bu mücadeleyi taçlandırması büyük önem arz ediyor." diye konuştu.

        Güçlü bir teşkilata sahip olduklarını vurgulayan Koncuk, şöyle devam etti:

        "Türkiye Kamu-Sen'in gücü, evvela inançlı insanların oluşturduğu bir hareket olmasından kaynaklanıyor. Sayısal üstünlük elbette önemlidir ama bundan daha önemlisi kemik gibi sağlam, küçülmeden büyümeye talip ve niye burada olduğunu bilen insanlarla birlikte olmaktır. İşte büyüklük bu. Bu nedenle bütün Kamu-Sen mensuplarının ortak özelliği yüzde 100 yerli ve milli olmasıdır."

        Mersin İl Temsilciliği'nin yeni binasının hayırlara vesile olmasını dileyen Koncuk, sendika yöneticileriyle temsilciliğin açılışını gerçekleştirdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mersin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mersin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler