Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TEKİRDAĞ (AA) - Süleymanpaşa Belediyesi tarafından yapılan ve Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'in adının verildiği cadde düzenlenen törenle açıldı.

        Değirmenaltı Mahallesi'nde yapılan caddenin açılışında konuşan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'in belediyecilik anlamında ve akademisyenlik alanında Türkiye'nin yetiştirdiği ender isimlerden biri olduğunu belirtti.

        Belediyecilik anlamında Erşen'i örnek aldığını aktaran Eşkinat, "Süleymanpaşa'ya bir yenilik yapacağımız zaman Saygıdeğer Yılmaz Hocam'a danışırım. Belediyecilik anlamında ondan çok şey öğrendik ve öğrenmeye de devam ediyoruz." dedi.

        Tekirdağ'ı, Büyükşehir Belediyesi ile el ele vererek örnek kent haline getireceklerini anlatan Eşkinat, "Biz büyükşehir belediyemizle birlikte bu şehre birlikte emek veriyoruz. Emeğimizle, alnımızın teriyle çalışmaya Tekirdağ'a bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. Halkımızın da desteğiyle Tekirdağ'ı örnek kent haline getireceğiz." diye konuştu.

        Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen de isminin caddeye verilmesinden dolayı çok mutlu olduğunu, Tekirdağ'ın yaşanılası güzel bir şehir olduğunu belirterek, Eşkinat'a teşekkür etti.

        Konuşmaların ardından Yılmaz Büyükerşen Caddesi kurdele kesimi ile trafiğe açıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler