Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANKARA (AA) - Diyarbakır'ın Ergani ilçesinde düzenlenen operasyonda 31 kilogram esrar ele geçirildi, gözaltına alınan 2 kişi tutuklandı.

        Bir ihbarı değerlendiren İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince, Ergani Dicle karayolunda bir kamyonda yapılan aramada, 21 kilogram toz ve 10 kilogram kubar esrar ele geçirildi.

        Olayla ilgili gözaltına alınan İ.E. ve R.Y, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildikleri adlı makamlarca tutuklandı.

        - Tekirdağ'da firari hükümlü yakalandı

        TEKİRDAĞ (AA) - Çerkezköy ilçesinde 6 ayrı suçtan aranan ve 12 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir kişi tutuklandı.

        Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü, Asayiş Büro Amirliği Ekipleri, aldıkları bir ihbar sonucu Gazi Osman Paşa Mahallesi’nde bulunan bir masaj salonuna baskın düzenledi.

        Ekiplerin yaptığı incelemede Ogün K'nin 6 ayrı suçtan arandığı ve 12 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu belirlendi.

        Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürülen Ogün K, işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

        - Bilecik'te arkadaşını darbeden kişi tutuklandı

        BİLECİK (AA) - Bilecik'in Osmaneli ilçesinde evine davet ettiği arkadaşını darp eden kişi, tutuklandı.

        İlçe Emniyet Müdürlüğüne başvuran O.T, Haceloğlu Mahallesi'nde ikamet eden ve daha önce tartışma yaşadığı arkadaşı E.E'nin (37), kendisini evine davet ettiğini bildirdi.

        O.T'nin eve gittiğinde aralarında tartışma çıkması üzerine arkadaşının kendisine silah doğrulttuğunu ve kendisini darp ettiğini anlatması üzerine ekipler, belirtilen adrese gitti.

        Evde yapılan aramada silahla ve uyuşturucu madde ele geçiren ekipler, E.E'yi gözaltına aldı. Şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

        - Tarsus'ta pompalı tüfekle vurulan kişi öldü

        MERSİN (AA) - Tarsus ilçesinde pompalı tüfekle sokakta vurulan kişi öldü.

        Bolatlı Mahallesi'nde dün gece geç saatlerde silah sesi duyan vatandaşlar, sesin geldiği yere gittiklerinde Naci Küçük'ün (28) yerde yattığını gördü.

        Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerinin Tarsus Devlet Hastanesine kaldırılan Küçük, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Küçük'ün evli ve bir çocuk babası olduğu öğrenildi.

        Dün gece mahalleye gelen 3 kişinin Küçük ile tartıştığı, mahalleden ayrılan bu 3 kişiden birinin tekrar mahalleye dönüp pompalı tüfekle Küçük'ü vurduğu iddia edildi.

        Olayla ilgili 2 kişinin jandarmaya teslim olduğu, bir kişinin de arandığı öğrenildi.

        - Bingöl'de kaçak sigara operasyonu

        BİNGÖL (AA) - Bingöl'de bir otomobilde yapılan aramada, 4 bin 350 paket kaçak sigara ele geçirildiği bildirildi.

        Valilikten yapılan açıklamada, İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekiplerce Bingöl-Muş karayolu Arakonak köyü mevkisinde durdurulan bir otomobilde yapılan aramada, 4 bin 350 paket kaçak sigara ele geçirildiği belirtildi.

        Açıklamada, olayla ilgili 2 şahıs hakkında adli işlem yapıldığı kaydedildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler