Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        DENİZLİ (AA) - Doğaltaş Makineleri ve Teknolojileri Üreticileri Derneği, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Türk lirasının değer kazanması için yaptığı döviz bozdurma çağrısına destek verdi.

        Dernek Başkanı Hilmi Konyalıoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "döviz bozdurma" çağrısına destek verdiklerini, Dernek Yönetim Kurulu üyeleri ile Dernek üyesi sanayicilerin, dolarlarını bozdurduğunu belirtti.

        Derneğin banka hesabında bulunan 6 bin 277 doları bozdurduğunu, doğal taş şirketlerinin de hesaplarında bulunan dövizleri bozdurtma kararı aldığını ifade eden Konyalıoğlu, şunları kaydetti:

        "Tüm ulusumuzun katıldığı bu kampanyaya ilk destek verenlerden olmak için yönetim kuruluyla acil olarak toplanarak Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısına destek vermek istedik. Oy birliği ile alınan karar üzerine banka hesabında olan vadeli döviz hesabındaki parayı bozdurduk ve Türk lirasına çevirdik. Bizim derneğimizin veya üyelerimizin ne kadar zarar ettiği değil yüce Türk milletinin ne kadar kazanacağı önemlidir. Tüm sanayici, esnaf ve halkımızı bu kampanyaya destek vermeye davet ediyoruz."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Denizli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Denizli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler