Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de 310 polisin katıldığı "Huzur" operasyonunda kent genelinde eğlence mekanları ve umuma açık yerler denetlendi.

        Merkez ve Kaman, Mucur, Çiçekdağı, Boztepe, Akpınar ve Akçakent ilçelerinde, İl Emniyet Müdürlüğünün, Asayiş, Terörle Mücadele, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele, Çevik Kuvvet, Güvenlik ve Trafik Şube Müdürlüğü polis ekipleri genel uygulama yaptı.

        İl merkezinde Terme, Ankara, Lise, Atatürk caddeleri ile bağlantılı cadde, sokak ve kavşak noktaları ile ilçe giriş çıkışlarında asayiş uygulaması yapıldı.

        310 polisin katıldığı uygulamalarda, polisler genel bilgi tarama (GBT) kontrolleri kapsamında 877 kişinin kimlik kontrolünü yaparken, 11 şahıs hakkında işlem yapıldı.

        Uygulamada, aranan şahıslar, izinsiz silah ve bıçak taşıyan şüpheliler ile uyuşturucu satıcılarına yönelik denetimler gerçekleştirildi.

        Yaklaşık 4 saat süren uygulamada Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri, kontrol ettikleri 485 araçtan 17'sine idari işlem yaptı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kırşehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kırşehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler