Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        GAZİANTEP (AA) - Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Araban-Fıstıklıdağ grup yolundaki 3. etap asfalt çalışmalarına başladı.

        Araban Belediye Başkanı Mehmet Özdemir, gazetecilere yaptığı açıklamada, 35 kilometrelik Araban-Fıstıklıdağ grup yolunda genişletme ve yenileme çalışması başlatan Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığının, Yukarı Karavaiz ile Gümüşpınar mahalleleri arasında sürdürdüğü 7,5 kilometrelik 3. etap genişletme ve dolgu işinin tamamlandığını belirtti.

        Büyükşehir Belediyesinin çalışmaların ardından hiç bekletmeden sıcak asfalt çalışmalarına geçildiğini aktaran Özdemir, "Araban-Fıstıklıdağ grup yolumuzdaki trafik yoğunluğunu ve bozukluğunu yerinde görerek genişletme ve yenileme çalışması başlatarak çalışmaların etap etap sürmesini sağlayan Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'e Araban Belediye Başkanı olarak şahsım ve tüm Araban ile bölge halkı adına teşekkür ederim." dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler