Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        YALOVA (AA) - Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, Mevlit Kandili dolayısıyla mesaj yayımladı.

        Başkan Salman, mesajında, Mevlit Kandili'nin insanlığa, başta İslam coğrafyası olmak üzere tüm dünyaya barış ve huzur getirmesini diledi.

        Alemlere rahmet olarak dünyaya gelen sevgili Peygamberimiz Hazreti Muhammed'in doğum gecesinin Mevlit Kandili olarak kutlandığını hatırlatan Salman, şunları kaydetti:

        "Gerçekten ben, güzel ahlakı tamamlamak üzere gönderildim' diyen Sevgili Peygamberimiz Hazreti Muhammed'in dünyaya geldiği mübarek geceyi bir kez daha idrak edeceğiz. Hazreti Muhammed'in dünyayı şereflendirmesinin yıl dönümü olan Mevlit Kandili'nin insanlığa sevgi, kardeşlik, başta İslam coğrafyası olmak üzere tüm dünyaya barış ve huzur getirmesini diliyorum. Ayrıca bu özel gecenin Sevgili Peygamberimizi daha iyi tanımamıza vesile olmasını diler, değerli hemşehrilerim olmak üzere milletimizin ve tüm İslam Aleminin Mevlit Kandili'ni tebrik ederim."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Yalova haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yalova Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler