Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        EDİRNE (AA) - Edirne'de bir kahvaltı salonu, 100 dolar bozdurduğuna dair dekontu getiren müşterilerine ücretsiz kahvaltı ikram etmeye başladı.

        Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısının ardından Türk lirasının değerlenmesi için başlatılan döviz bozdurma kampanyasına Edirneli esnafların desteği devam ediyor.

        Kahvaltı salonu işletme müdürü Tolga Tınmaz, gazetecilere yaptığı açıklamada, "Boz doları, boz oyunu" sloganıyla başlattıkları kampanya kapsamında, 100 dolar bozdurduğuna dair dekontu getiren vatandaşların ücretsiz kahvaltı edebileceğini belirtti.

        Türk ekonomisinin kalkınmasına yönelik başlatılan kampanyaya desteklerinin süreceğini ifade eden Tınmaz, şöyle konuştu:

        "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısıyla başlayan dolar bozdurma kampanyasına biz de işletme olarak katkı vermek istedik. Bunun için 100 dolar bozdurduğuna dair dekontu getiren müşterilerimize ücretsiz kahvaltı ikram ediyoruz. Kampanyayı duyup gelen müşterilerimiz oldu. Dövizlerini Türk lirasına çevirdikleri için teşekkür ediyorum. Dolar bozdurma kampanyasına herkesin destek vermesini istiyorum."

        Vatandaşlardan Ayberk Alok, bozdurduğu 120 doların dekontunu kahvaltı salonuna gösterdiğini söyledi.

        Dolar bozdurarak kampanyaya destek verdiğini anlatan Alok, "Bu kahvaltı salonuna daha önce de geliyordum. Onların da bu şekilde bir kampanya yaptığını gördüm. Bu defa kahvaltımız ücretsiz bir şekilde yiyeceğiz. Döviz bozdurma kampanyasına da herkes destek versin ve ekonomimiz rahatlasın." diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Edirne haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Edirne Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler