Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BURSA (AA) - Bursa'nın Yıldırım ilçesinde bulunan PTT şubesindeki soygunu gerçekleştirdiği ileri sürülen zanlı yakalandı.

        Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Gasp Büro Amirliği ekipleri, 8 Aralık Perşembe günü Emirsultan Mahallesi Narlı Sokak'taki PTT Şubesi'ndeki soygunu gerçekleştirdiği belirlenen Hasan K'nin (33) Görükle Mahallesi civarında arkadaşları olduğunu tespit etti.

        Bunun üzerine arama çalışmalarını söz konusu bölgede yoğunlaştıran ekipler, şüpheliyi İzmir yolunda yürürken yakaladı.

        Hasan K'nin, emniyetteki ifadesinde, "Soygunu borçlarından dolayı işlediğini" ileri sürdüğü belirtildi.

        Bankanın kredi talebini geri çevirdiğini ve arkadaşlarının da borçlarına yardımcı olmadığını savunan Hasan K'nin, "Olay günü PTT'ye öğleden önce gidip 85 lira olan elektrik faturamı ödedim. Ödemem gereken doğalgaz ve su faturası vardı. Bunları ödeyecek param olmadığı için de bir anlık bunalıma girdim. Anlık gelişen bir şeydi planlayarak yapmadım. Olayda kullandığım tabanca oyuncak silahtı. Soygunu yaptıktan sonra yakınlardaki bir çöpe attım. Olaydan sonra Yeşil Cami önünden taksiye binip, Altıparmak Mahallesi'ne gittim ve burada arkadaşlarımla buluşup borcumu ödedim." dediği öğrenildi.

        Şüpheli, emniyetteki ifadesinin ardından adliyeye sevk edilecek.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler