Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ERZURUM (AA) - Türkiye'nin önemli kayak merkezlerinden olan ve kısa süre önce otellerde kayak sezonu açılan Palandöken'e hafta sonunu fırsat bilerek gelen kayakseverler, kayak yapmanın keyfini yaşadı.

        Kentte bir süre önce etkili olan kar yağışı ve otellerin suni karlama sistemiyle kar kalınlığının 80 santimetreyi bulduğu Palandöken'de hafta sonu tatilini ve bugün yeniden yağan kar yağışını fırsat bilen kayak tutkunları, bölgedeki tesislere akın etti.

        Otellerin kayak pistleri dolduran çok sayıda yerli ve yabancı turist, kar yağışı altında kayarak, eğlenceli anlar yaşadı.

        Palandöken'de kızak, snowboard ve kayak takımlarıyla kaymanın keyfini yaşayan kayakseverler, kayağın yanı sıra otellerdeki müzik dinletisi gibi etkinliklerle de eğlendi.

        Ailece kayak yapmak için Palandöken'e gelen kayaksever Ümit Tellioğlu AA muhabirine yaptığı açıklamada, hafta sonu tatilini değerlendirmek için çocuklarıyla Palandöken'e geldiğini ve kayak yaparak çok güzel vakit geçirdiğini belirtti.

        Çevredekilerin ilgi odağı olan Ümit Tellioğlu'nun 6 yaşındaki oğlu Okan Tellioğlu da kayak yapmayı çok sevdiğini ifa ederek, "Üşüdük ama çok eğleniyorum. Kayak yapmayı da seviyorum." dedi.

        Palandöken'de, kısa süre önce kayak pistleri olan otellerde kayak sezonunun açıldığı, belediyeye ait pistin de yarın açılacağı belirtildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Erzurum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzurum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler