Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KAYSERİ (AA) - Kayseri'de, Çinkom Kurşun Metal ve Madencilik Sanayi (ÇİNKOM) AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Saffet Arslan, "döviz bozdurma" kampanyasını desteklediklerini söyledi.

        ÇİNKOM'da düzenlenen programda gazetecilerle bir araya gelen Arslan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "döviz bozdurma" çağrısını yerinde bulduğunu dile getirerek şunları söyledi:

        "Ben bu davranışı çok yerinde buluyorum. Ben de bu kampanyaya paydaş oluyorum. Cumhurbaşkanımızın çağrısı üzerine dövizimi bozdurarak Türk lirasına çeviriyorum ve ticaretimi bu şekilde yapıyorum. Bu kampanyalara katılmamız lazım.

        Ülkemizin ekonomisine destek vermek isteyen ve onu iyi yerde tutmak isteyen bütün fikirler başımızın üstündedir. Çünkü bizim ülkemiz bizim ekonomimiz. Biz sanayiciler ve halk olarak Türk lirasına dönüşü hızlandırırsak bu suni şişkinlik gidecektir. Doların değerinin olması gereken düzeye gelmesi lazım. Yatırımcının değerinin artması için yükselen döviz ve faizin olmaması gerekir."

        Sahibi olduğu alışveriş merkezinde ağırlıklı olarak Türk lirasıyla çalıştıklarını aktaran Arslan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın çağrısı üzerine de tamamen Türk lirasına geçeceklerini sözlerine ekledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler