Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AMASYA (AA) - Merzifon Karamustafa Paşa Devlet Hastanesi, diyaliz ünitesinde tedavi gören hastalar için moral ve kaynaşma etkinliği düzenledi.

        Hastanede düzenlenen etkinliğe katılan hastalar, müzik eşliğinde eğlenme fırsatı buldu.

        Merzifon Karamustafa Paşa Devlet Hastanesi Başhekimi Ahmet Hasıripi, diyaliz hastalarına moral vermek için etkinlik düzenlediklerini söyledi.

        Hastalarını mutlu gördüklerinde kendilerinin de mutlu olduğunu dile getiren Hasıripi, şunları kaydetti:

        "Etkinliği, diyaliz servisinde hizmet verdiğimiz hastalarımızın zor zamanlarında güzel bir gün geçirmeleri adına planladık. Diyaliz servisinde hizmet alan 45 hastamız var. Haftanın 3 günü bizimle beraberler. Kendilerini sağlıklarına kavuşturamıyoruz ama hayatlarını daha güzel sürdürmeleri için yardımcı olmaya çalışıyoruz. Moral, herkese faydalı olduğu gibi diyaliz hastaları için de çok önemli."

        Diyaliz hastası Cemil Canbolat ise, 8 yıldır diyalize girdiğini anlatarak, "Hemşirelerimiz ve doktorlarımız bize moral programı düzenledi. En azından moral buluyorum. Bu insanların arasına giriyorum, moral veriyorlar." dedi

        Etkinliğe, Merzifon Kaymakamı Ozan Balcı, hastane çalışanları ve diyaliz hastalarının yakınları da katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Amasya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Amasya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler