Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANTALYA (AA) - Serik Belediye Başkanı Ramazan Çalık, ilçedeki 13 yetim çocuk ve onları yanında barındıran akraba ailelerle bir araya geldi.

        DSİ Hasbahçe Parkında gerçekleşen buluşmada Başkan Çalık, çocuklar ve yakınlarıyla ilgilenerek sohbet etti.

        Çalık, yaptığı konuşmada, "Bu da bir kader. Ne yapalım? Bu çocuklarımıza gençlerimize bakan ailelere teşekkür ediyorum. Yetimlere bakan evinde himaye eden ailelerden Allah razı olsun. Sizin gençleriniz bizim de gençlerimiz. Senede bir iki kez buluşalım. Çocuklarımıza bakan aileler müsaade ederse ihtiyaçlarını giderelim. Her bayramda kıyafetlerini alalım harçlıklarını verelim. Biz okutalım. Belediye olarak ne yapılması gerekirse yapmaya hazırız. 2 bin 850 bisiklet dağıtıldı ve en anlamlısı burada verilen bisikletler oldu. Bir ihtiyacınız olursa da bize gelmeye çekinmeyin. Eşime, aile birimi sorumlusuna veya bana da ulaşabilirsiniz." ifadelerini kullandı.

        Etkinlikte çocuklara yeni yıl hediyesi olarak Sağlık Bakanlığı ve Serik Belediyesi işbirliği ile temin edilen bisikletler dağıtılırken, ayrıca yeni yıl harçlığı ve birer eşofman takımı da hediye edildi.

        Başkan Çalık, büyük bisikletlere binemeyecek olan küçük çocuklara da üç tekerlekli bisiklet temin edilerek hediye edilmesi sözünü verdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler