Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MARDİN (AA) - AK Parti Mardin İl Koordinatörü ve 24. Dönem Siirt Milletvekili Osman Ören, bazı ilçeleri ziyaret ederek partililerle bir araya geldi.

        AK Parti Mardin İl Koordinatörü Ören, AK Parti Mardin İl Başkanı Mehmet Ali Dündar ve il yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Mazıdağı, Derik ve Nusaybin ilçelerini ziyaret ederek ilçelerin AK Parti ilçe teşkilatlarıyla bir araya geldi.

        Ziyaretlerin ardından açıklamada bulunan Ören, tarihe beşiklik etmiş, farklı din ve dillerin bir arada kardeşçe yaşadığı bir şehre koordinatör olarak atandığı için çok memnun olduğunu söyledi.

        Mardinliler'in birbirlerine olan bu kardeşçe tutumlarının bölgeyi her türlü bela ve sıkıntılardan kurtaracak nitelikte olduğunu aktaran Ören, "Bu anlamda kendilerini gönülden tebrik ediyorum." dedi.

        Mazıdağı, Derik ve Nusaybin ilçelerinde ziyaretlerde bulunduklarını, buralardaki siyasi çizgiyi gözlemlediklerini dile getiren Ören, şunları kaydetti:

        "Bölgedeki siyasi koşullar, batıdaki herhangi bir bölgeye göre çok farklılıklar arz etmektedir. Arkadaşlarımız bayrağı çok zor şartlar altında büyük bir gayretle bugüne kadar getirmişler. Her türlü sıkıntının, terörün yaşandığı bu yerlerde büyük bir fedakarlık ve cesaret örneği sergilediler. Mardin teşkilatlarının tamamının azmi ve davaya olan inançları bu geminin daha çok mesafe kat edeceğinin en bariz göstergesidir. AK Parti, teşkilatlarının karalı, onurlu ve birbirlerine olan bağlılıklarından dolayı milletin kalbinde sürekli yerini korumaktadır. Ben, bu bağlılığı bu üç ilçemizin teşkilatlarında bir kez daha fark ettim. Sıcakkanlı davranışlarından ve partiye olan bağlılıklarından ötürü her bir ferdine, her bir üyesine tek tek teşekkür ediyorum. Bu ilçe teşkilatlarımızdan almış olduğumuz şikâyet ve dilekleri inşallah gerekli mercilere bildirerek, varsa hata ve yanlışlarımız düzeltmek için elimizden gelen her şeyi yapacağız."

        AK Parti Mardin İl Başkanı Mehmet Ali Dündar ise, bölgenin durumunu iyi bilen bir koordinatörün kente atanmasından son derece memnun olduklarını kaydetti.

        Son iki gündür Mazıdağı, Derik, Nusaybin ilçelerini ve AK Parti teşkilatlarını ziyaret ettiklerini aktaran Dündar, "Ziyaretlerdeki amacımız, Mazıdağı, Derik ve Nusaybin ilçelerimizin son durumlarını yerinde gözlemlemek, teşkilatlarımızla ilgili bazı çalışmalarda bulunmak ve 15 gün önce istifayla boşalan bu ilçe teşkilatlarımızın tekrar eski misyonuna uygun bir şekilde doldurulması için çalışmalar başlatmaktır." ifadelerini kullandı.

        Bu üç ilçenin yönetimleri istifa etmelerine rağmen üyelerin teşkilattaki canlılıkları ve göstermiş oldukları teveccühün kendilerini sevindirdiğini ifade eden Dündar, şunları kaydetti:

        "Partililerin teşkilatlarımıza akın etmesi, salonun tıklım tıklım dolması bizleri ziyadesiyle memnun etti. İstifa olmasına rağmen bu gönüldaşların partilerine sahip çıkmaları çok olumlu bir hava estirdi. Gerçekleştirdiğimiz bu çalışmalar, kendilerinin sıkıntılarını dinleme ve görüşlerini alma açısından çok önemliydi. Ayrıca halkımızla, esnaflarımızla ve sivil toplum kuruluşlarımızın temsilcileriyle toplantılar düzenledik. Sonuç olarak bu üç ilçemizin önümüzdeki süreçte daha güçlü bir şekilde sahaya inmesi için nelerin yapılabileceği hususunda bazı izlenimler edindik. Umut ediyorum ki yakın zamanda teşkilatlarımızı daha aktif hale getirerek eskisinden daha güçlü bir şekilde halkımıza kazandıracağız."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mardin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mardin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler