Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        EDİRNE (AA) - Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı yetkilileri Uzunköprü Ticaret ve Sanayi Odası (UTSO) tarafından hazırlanan ve yürütülen Çevreye Duyarlı Karma Organize Sanayi Bölgesi, (OSB) Projesi kapsamında ilçede incelemelerde bulundu.

        UTSO'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, bakanlık yetkilileri Nimetullah Erbaş ve Utku Bayrak projenin uygulanacağı alanla ilgili bir dizi incelemelerde bulundu.

        Bakanlık yetkilileri Uzunköprü Kaymakamı Kemal Yıldız, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Edirne İl Müdürü Salih Akbulut, İmar İşleri Müdürlüğü, Tredaş Bölge Şefliği, Gıda-Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Halil Karahan ve Tapu-Kadastro Müdürlüğü’nü ziyaret ederek yapılması gereken işlemler için etüt çalışmasında bulundu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Edirne haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Edirne Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler