Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KASTAMONU (AA) - AK Parti Kastamonu Milletvekili Murat Demir, Mevlit Kandili dolayısıyla mesaj yayımladı.

        Milletvekili Demir, mesajında, kandillerin, öze dönüşün, insanın kendisini bulmasının imkanlarını sunan kutlu zaman dilimleri olduğunu ifade etti.

        Demir, şunları kaydetti:

        "Tüm İnsanlığa Rahmet olarak gönderilen, O’na duyulan derin sevginin gönüllere ve toplumsal bilince aktarılması için, her yıl sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed’in dünyaya gelişini Mevlit Kandili olarak kutlamaktayız. Yüce Allah’tan şu an sıcak çatışmaların, kardeş kavgalarının ve büyük acıların yaşandığı İslam ülkelerine yeniden huzuru, barışı, kardeşliği egemen kılmasını niyaz ediyorum. Bütün insanlığın kurtuluşunun müjdecisi olan sevgili peygamberimizi bir kez daha anlama ve anma vesilesi olarak büyük bir önem ve anlam taşıyan Mevlit Kandili dolayısıyla, bütün Kastamonulu hemşehrilerimi kutlarken Cenab-ı Hak'tan, ülkemiz, İslam alemi ve insanlık için mutlu, huzurlu, hoşgörülü, barışın ve kardeşliğin hakim olduğu günler nasip etmesini diliyorum."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kastamonu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kastamonu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler