Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KASTAMONU (AA) - Bayanlar Hentbol Süper Lig ekiplerinden Kastamonu Belediyespor antrenörü Hakan Günal, Ardeşen maçıyla ilgili, "Ardeşen maçı bizim için 2 puan değil 6 puanlık bir maç. Bu maçı alarak bizi zorlayan takımlarla puan farkını sabit tutacağız." dedi.

        Günal yarın sahasında oynayacakları Ardeşen maçıyla ilgili AA muhabirine yaptığı açıklamada, milli takım arası sayesinde sakat oyuncuların rehabilite edildiğini belirtti.

        Oyuncuların takıma döndüğünü ifade eden Günal şunları söyledi:

        "Ardeşen maçı bizim için 6 puanlık bir maç. Alttaki bizi zorlayan takımlarla puan farkını sabit tutacağız. Ardeşen, Zağnos, Muratpaşa, Yenimahalle ve biz ligi forse eden takımlar olarak gözüküyoruz. Bu takımların birbirleri arasında oynayacakları maçlar ligin sonundaki puan sıralamasını da belirleyecek. 26 final maçımız vardı. 17 final maçımız kaldı. Umarım sezon sonu hedeflerimize ulaşmış oluruz. Ardeşen kadın hentboluna çok iyi yatırımlar yaptı. Hedefleri şampiyonluk. Kaliteli oyuncuları var. Bu maç zor geçecek. Bizde kendi evimizde oynamanın avantajını yaşıyoruz."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kastamonu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kastamonu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler