Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KAYSERİ (AA) - Bellona AGÜ Başantrenörü Ayhan Avcı, Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi'nin 7. haftasında Tosyalı Toyo Osmaniye'yi eksik bir kadroyla yenmenin sevincini yaşadıklarını söyledi.

        Avcı, 68-61 kazandıkları maçın ardından katıldığı basın toplantısında taraftarları önünde galip gelmenin önemli olduğunu belirtti.

        Galibiyet dolayısıyla oyuncularını kutlayan Avcı, şunları kaydetti:

        "Zor bir maç olacağını bekliyorduk. Bu aralar kadroyla ilgili bazı sıkıntılarımız vardı. Oynanan oyundan çok mutluyum. İyi bir ikinci yarı oynadığımızı düşünüyorum. Akıllı oynadık. Rotasyon daraldı ama Türk oyuncuların ciddi bir katkısı oldu. Galibiyetin yanında ciddi değerler kazandık. Umarım böyle devam ederler. Takım eksikken maç kazanmak güzel bir şey."

        - Tosyalı Toyo Osmaniye cephesi

        Tosyalı Toyo Osmaniye Başantrenörü Ömer Buharalı ise maçın kısa bir bölümünde yaptıkları hataların mağlubiyete neden olduğunu ifade etti.

        Bellona AGÜ'nün haklı bir galibiyet aldığına dikkati çeken Buharalı, "İlk devre rakibe kolay sayı şansı vermedik. Üçüncü periyodun son beş dakikasında yaptığımız hataları onların değerlendirmesiyle maçı kaybettik. Maçın çok kısa bir kısmını kötü oynadık ama orası da bize pahalıya mal oldu." değerlendirmesinde bulundu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler