Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ADANA (AA) - TFF 1. Lig'in 14. haftasında Boluspor'a 2-1 yenilen Adana Demirspor'un teknik direktörü Engin İpekoğlu, bireysel hatalar sonucu goller yediklerini söyledi.

        İpekoğlu, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, çok net pozisyonları olduğunu vurgulayarak, "Bir takımın 3 puan alması anlamında kaç pozisyona girilmesi gerekiyorsa girdik. Ancak bu ligde bireysel hataları az yapan takımlar, maçtan puan ve puanlarla ayrılıyorlar. Yediğimiz goller bireysel hatalar sonucu yemiş olduğumuz goller. Yapacak bir şey yok." diye konuştu.

        Engin İpekoğlu, bu tür hataların oyun içinde olabileceğini kaydederek, "En önemli nokta girdiğimiz pozisyonlar. Çok net pozisyonlarımız vardı ama maalesef bunlardan bir tanesini değerlendirdik. Genel anlamda kötü oynadığımızı düşünmüyorum. Kazanmak adına girmemiz gereken gol pozisyonu sayısı yeterliydi. Sabırla devre arasının gelmesini bekliyoruz." açıklamasında bulundu.

        - Boluspor cephesi

        Boluspor Teknik Direktörü Fuat Çapa ise Adana Demirspor deplasmanının oldukça zor olduğunu belirtti.

        Çapa, son 2 haftadır istedikleri sonuçları alamadıklarına dikkat çekerek, şunları kaydetti:

        "Adana Demirspor’un bir çıkışı vardı. Bugünkü karşılaşmada inisiyatifi daha çok rakip takıma bıraktık. Çünkü Adana Demirspor’a alan bıraktığınız zaman ilerideki hareketli oyuncularıyla bunu çok iyi değerlendiriyorlar. İlk attığımız gol, maçın dönüm noktası oldu. 15-20 dakika geç kalmış olsaydık, her geçen dakika daha zor olacaktı ve riskler almak zorunda kalacaktık. Bu da Adana Demirspor’un istediği oyuna dönecekti. 1-1’i yakaladıktan sonraki süreçte tekrar maç başındaki oyun felsefesine döndük. 10 kişi kaldıktan sonra takım olarak iyi mücadele ettik, alanları iyi kapattık ve takım savunmasını çok iyi yaptık. Her geçen dakika Adana Demirspor’un risk alıp, alanlar oluşturacağını biliyorduk. Biz de o alanları en iyi şekilde değerlendirmek istedik. Maç da istediğimiz gibi geçti."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler