Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BURSA (AA) - Bursaspor Kulübü, Beşiktaş'ta Vodafone Arena yakınlarındaki patlama öncesinde taraftarlarının stattan ayrıldığını bildirdi.

        Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, Vodafone Arena'da oynanan karşılaşma sonrası yeşil-beyazlı taraftarların yer aldığı deplasman tribünü yakınlarında patlama yaşandığı belirtildi.

        Açıklamada, "Yaşanan patlamadan yaklaşık 5 dakika önce taraftarlarımızın o bölgeden ayrıldığı bilgisi tarafımıza ulaşmıştır. Bu akşam Vodafone Arena'da bulunan tüm sporseverlere, bizim ve sporseverlerin güvenliği için patlama yaşanan bölgede bulunan güvenlik güçlerine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, yaralanan güvenlik güçlerine ve vatandaşlarımıza acil şifalar diliyoruz." denildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler