Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANKARA (AA) - HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut Arslan İstanbul Beşiktaş Vodafone Arena yakınında çevik kuvvet otobüsüne bombalı araçla düzenlenen hain saldırıyı nefretle kınadıklarını söyledi.

        Arslan, yayımladığı yazılı açıklamada, İstanbul'daki saldırıyı, "Türk devletinin bekasına, Türk milletinin geleceğine ve ülkenin bütünlüğüne yönelik hain saldırıların bir yenisi" olarak niteledi.

        Saldırının hedefinin yine güvenlik kuvvetleri olduğunun anlaşıldığını kaydeden Arslan, "Amaçları toplumsal bütünlüğünümüzü, birliğimizi, dayanışmamızı tahrip etmek olan bu hainlerin tuzağına düşmeyeceğiz" ifadesini kullandı.

        Arslan, açıklamasında şunları kaydetti:

        "Terörün amacına ulaşmasına izin vermeyeceğiz, pes etmeyeceğiz hedeflerine ulaşmasına fırsat vermeyeceğiz. Mücadeleden vazgeçmeyeceğimizi herkesin bilmesini istiyoruz. Milletimizin benzer terör saldırılarında ortaya koyduğu dayanışma, birlik ve beraberlik anlayışını devam ettireceğine inanıyoruz. Ülkemize yönelik içerde ve dışarda tezgahlanan tuzakları her zaman olduğu gibi yine boşa çıkaracağız. Hain saldırıyı bir kez daha kınıyor, sorumluların biran önce yakalanarak gerekli cezaya çarptırılmasını temenni ediyoruz. Yaralılara acil şifalar diliyor, yakınlarına ve milletimize geçmiş olsun dileğinde bulunuyoruz."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler