Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        GİRESUN (AA) - Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, İstanbul Beşiktaş'ta dün gece yaşanan terör saldırısını kınadığını bildirdi.

        Aksu, yaptığı yazılı açıklamada, saldırıda hayatlarını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılara da acil şifalar diledi.

        Saldırıyla ilgili soruşturmanın en kısa zamanda tamamlanmasını ve sorumlularının yakalanmasını istediklerini kaydeden Aksu, şunları aktardı:

        "Artık yaşamak istiyoruz. Vatandaş olarak biz bu ülkede güvenli şekilde yaşamak istiyoruz ve bunu da hak ediyoruz. Bu saldırıyı kınıyor, sorumlularının bulunmasını istiyoruz."

        Memur Sen Giresun İl Temsilcisi Sami Şimşek de yaptığı yazılı açıklamada, saldırıyı kınadıklarını belirterek, şunları kaydetti:

        "Teröre binlerce kurban vermiş bir ülke olarak, acımız elbette ki çok büyük. Bu patlamayla acılarımız daha da artmış oldu. Yıllarca birçok hain terörist saldırılara maruz kalıp, binlerce şehit verdik. Ama asla teröre karşı pes etmedik ve etmeyeceğiz. Aziz milletimizin bu kararlı duruşu, hain ittifakın korkulu rüyası olmuş, hainleri tamamen çaresiz bırakmıştır. Çaresiz kalmanın verdiği telaşla bu teröristler ve ağabeyi terör destekçi devletler, bu tür saldırılarla huzur ve sükunetimizi bozmak istemektedir. Bu hain saldırıyı yapanların yaptıkları yanlarına kalmayacak, karşılığını muhakkak en ağır şekilde göreceklerdir."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Giresun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Giresun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler