Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MUĞLA (AA) - Muğla'nın Menteşe ilçesinde bir iş yerinin çelik kasasından 40 bin lira çalan kişi, güvenlik kameraları sayesinde yakalandı.

        Emirbeyazıt Mahallesi'ndeki alışveriş merkezinde 5 Aralık tarihinde meydana gelen olayda, bir kafeteryanın kapısını zorlayarak giren hırsız, oksijen kaynağı yardımıyla açtığı çelik kasadaki 40 bin lirayı alarak kayıplara karıştı.

        İş yeri ve bölgedeki güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen polis ekipleri, şüphelinin adam öldürmeye teşebbüs suçundan sabıkası bulunan ve bir süre cezaevinde kalan Y.I. olduğunu tespit etti.

        Eskişehir'de olduğu belirlenen şüpheli, Muğla Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı ekiplerce gözaltına alındı.

        Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen zanlı, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

        Öte yandan, çelik kasadan çalınan 40 bin liradan 2 bin 300 liranın kaldığı, paranın zanlı tarafından kısa sürede harcandığı öğrenildi.

        Güvenlik kameraları tarafından kaydedilen görüntülerde, zanlının kafeteryada dolaşması ve hırsızlık yaptığı an görülüyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler