Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KIRKLARELİ (AA) - Kırklareli'nde Memur-Sen ile üniversite öğrencileri tanışma toplantısında bir araya geldi.

        Öğretmenevinde düzenlenen tanışma toplantısına, Memur-Sen İl Başkanı Selahattin Karanfiler, Genç Memur-Sen İl Başkanı Alparslan Koç, Kırklareli Üniversitesi Akademisyen Düşünce Eğitim ve Medeniyet Topluluğu Komisyon Başkanı Nurullah İden ile üniversite öğrencileri katıldı.

        Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan toplantıda konuşan Karanfiler, ülke ve sendika olarak gençliğe çok önem verdiklerini söyledi.

        Yeni bir Türkiye'nin ve yeni bir medeniyetin inşası için gençlere ve gençliğe ihtiyaç olduğunu ifade eden Karanfiler, sendikalarının medeniyetin taşıyıcıları, gelenekten geleceğe medeniyeti kuracak bir neslin yetişmesine yardımcı olmak için kurulduğunu belirtti.

        İyi bir neslin yetişmesi adına çalışma sürdürdüklerini kaydeden Karanfiler, gençleri her zaman desteklerini bildirdi.

        Karanfiler, şöyle konuştu:

        "Yeni bir Türkiye'nin, yeni bir medeniyetin inşası için gençlere ve gençliğe ihtiyaç vardır. 2012'de Genç Memur-Sen'i kurarak medeniyetin taşıyıcıları gelenekten geleceğe medeniyeti kuracak bir neslin adımını attık. Çağı okuyan, üreten ve aklını kullanabilen bir gençliğin oluşması adına mücadelemiz sürmektedir. Ana eksenimiz 'Asım'ın nesli' dediğimiz Mehmet Akif Ersoy'un planladığı nesildir. Güzel bir neslin yetişmesi adına çalışmalarımız sürmektedir. Gençliğine sahip çıkan, gençliği iyi yöneten insanlığı iyi yönetmiş olur."

        Toplantıda, Genç Memur-Sen İl Başkanı Koç da bir konuşma yaptı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kırklareli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kırklareli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler