Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TEKİRDAĞ (AA) - Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, İstanbul Beşiktaş'ta Vodafone Arena yakınında meydana gelen patlamalarda şehit düşen polis ve vatandaşlar için taziye mesajı yayımladı.

        Albayrak, açıklamada, Beşiktaş-Bursaspor karşılaşmasının ardından Vodafone Arena'nın yanında yer alan çevik kuvvet aracının bulunduğu bölgeye, bomba yüklü bir araçla bir terör saldırısı düzenlendiğini, çok sayıda polis ve vatandaşın hayatını kaybettiğini ve yaralıların olduğunu üzülerek öğrendiğini belirtti.

        Milli birlik ve beraberliği bozmaya yönelik haince gerçekleştirilen terör saldırısını şiddetle kınadığını kaydeden Albayrak, mesajında şunlara yer verdi:

        "Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden şehitlerimize Allah'tan rahmet, şehitlerimizin değerli ailelerine, yakınlarına, yüce Türk milletine başsağlığı ve sabır, yaralanan vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum. Milli birlik ve beraberliğimizi bozmaya yönelik haince gerçekleştirilen terör saldırısını şiddetle kınıyorum."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler