Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MANİSA (AA) - İstanbul'daki terör saldırısında şehit olan polis memuru Ali Aksoy'un yakınları büyük üzüntü yaşıyor.

        Beşiktaş Vodafone Arena önündeki terör saldırısında şehit düşen Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğünde görevli polis memuru Ali Aksoy'un haberi, sabah saatlerinde Akhisar'a bağlı Sarıçalı Mahallesi'ndeki yakınlarına görevliler tarafından iletildi.

        Aksoy'un şehit haberini alan yakınları gözyaşı döktü.

        Şehidin babası Ömer ve annesi Medine ve kardeşi Mehmet Aksoy'un, terör saldırısı sonrası Ali Aksoy'la iletişim kuramamaları üzerine dün gece İstanbul'a gittikleri öğrenildi.

        Aksoy'un dedesi Şevket Yağızer, torununu son olarak 1 ay kadar önce izne geldiğinde gördüğünü, yanlarında 10 gün kaldığını söyledi.

        Şehidin dayısı, mahalle muhtarı Ünal Adeş, Ali Aksoy'un 3 yıllık polis olduğunu, ilk görev yeri olarak İstanbul'a atandığını, tecilli olan askerliğini yapmak üzere hazırlıklarını sürdürdüğünü bildirdi.

        Geçici olarak bir süre Şırnak'a görevlendirilen yeğeninin, bu görevin ardından 10 gün izin alarak evine geldiğini belirten Adeş, "Son olarak o zaman görüştük. İzninin ardından yaklaşık 1 ay önce İstanbul'a, görev yerine gitti. Dün gece de patlama ardından kendisinden haber alamayınca kardeşi, babası ve annesi İstanbul'a yola çıktı. Sabah ise şehit olduğu haberi bize ulaştı." dedi.

        Şehit haberi sonrası Aksoy ailesinin evi başta olmak üzere mahalledeki evlere Türk bayrakları asıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler