Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SİVAS (AA) - TFF 1. Lig ekiplerinden Sivasspor, ligde çıktığı son 3 maçı da kazanarak, şampiyonluk yarışında iddialı duruma geldi.

        Sezona, Süper Lig hedefiyle başlayan ve ligin ilk 5 haftasında teknik direktör Osman Özküylü yönetiminde çıktığı karşılaşmalarda 1 galibiyet ve 1 beraberlik alarak 4 puan toplayan kırmızı-beyazlı ekip, beklentilerin uzağında kalınca bu göreve getirdiği Mesut Bakkal ile iyi bir çıkış yakaladı.

        Sivasspor, Bakkal yönetiminde çıktığı 9 maçlık periyotta 1 kez mağlup olurken, rakipleriyle 2 kez puanları paylaştı ve 6 maçını da kazandı. Ligde son 3 haftalık periyotta Eskişehirspor'u 2-0, Giresunspor'u 2-1, dün de sahasında Göztepe'yi 3-0 mağlup eden Sivas temsilcisi, puanını 24'e yükseltti.

        Sivasspor, ligin ilk yarısı için kalan 2 haftalık periyotta deplasmanda Bandırmaspor, sahasında ise Adana Demirspor ile karşılaşacak.

        - Kupa maçının hazırlıklarına başladı

        Öte yandan kırmızı-beyazlı ekip, Ziraat Türkiye Kupası F Grubu'nda Medipol Başakşehir ile deplasmanda yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarına başladı.

        Sivasspor, 13 Aralık Salı günü saat 20.30'da oynanacak maç için yarın İstanbul'a gidecek.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sivas haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sivas Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler