Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        DENİZLİ (AA) - Denizli Sanayici, Tüccar ve İşadamları Platformu (Denizli Platformu) dönem sözcüsü, Denizli İhracatçılar Birliği (DENİB) Başkanı Süleyman Kocasert, İstanbul'daki hain ve alçak saldırıyı planlayanların ve uygulayanların hiçbir zaman hedeflerine ulaşamayacaklarını bildirdi.

        Kocasert, yaptığı yazılı açıklamada, İstanbul'daki terör saldırısına tepki göstererek, kanlı ellerin bir kez daha işbaşında olduğunu, hain saldırılarla Türkiye'ye zarar vermeyi hedeflediklerini belirtti.

        Şehitlere Allah'tan rahmet ve yakınlarına başsağlığı, yaralılara acil şifalar dileyen Kocasert, "Hain ve alçak odakların bilmesi ve unutmaması gereken gerçek şudur ki bu tür saldırılar Türkiye'nin birliktelik ruhunu daha da güçlendirmektedir. İstanbul'da gerçekleşen hain ve alçak saldırıyı planlayanlar ve uygulayanlar hiçbir zaman hedeflerine ulaşamayacaklar." değerlendirilmesinde bulundu.

        - "Türkiye diz çökmeyecek"

        Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan ise açıklamasında, terörü lanetlediklerini belirterek, şunları kaydetti:

        "Ülkemizi hedef alan bu saldırılar bizi yıldıramayacak. Biz, milletçe diz çökmeyeceğimizi, terör örgütlerine ve özellikle de arkalarındaki küresel güçlere haykırmaya devam edeceğiz. Şehit ateşleri yüreğimize düştü. Ancak milletçe dimdik ayaktayız. Ülkemiz büyük badireler atlatmaya devam ediyor. Gezi olaylarıyla başlayan 17-25 Aralık, 15 Temmuz işgal girişimi ve son olarak ekonomi üzerinden devam eden ülkemiz üzerindeki oyunlar, maalesef bombalı saldırılarla sürdürülüyor. Terör örgütleri ve arkasındaki küresel güçler bilsinler ki Türkiye diz çökmeyecek, terör asla amacına ulaşamayacak."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Denizli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Denizli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler