Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MUŞ (AA) - İstanbul'da düzenlenen terör saldırısında şehit olan polis memuru Murat Yılmaz'ın Muş'taki babaevi, bayraklarla donatıldı.

        İstanbul, Beşiktaş Vodafone Arena yakınındaki saldırıda şehit olan Yılmaz'ın merkez Sunay Mahallesindeki evine yakınları ve vatandaşlar akın etti.

        Vali Seddar Yavuz, Belediye Başkanı Feyat Asya, Muş Alparslan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fethi Ahmet Polat, Emniyet Müdürü Zafer Aktaş da şehit yakınlarını yalnız bırakmadı.

        Taziye evinde gazetecilere açıklamada bulunan Belediye Başkanı Feyat Asya, bir kez daha terörü, terörizmi, teröriste yardım edeni ve bütün bağlantılarını lanetlediğini ifade etti.

        Birlik, beraberliğe kast eden hain saldırının kesinlikle amacına ulaşmayacağını kaydeden Asya, "Allah'ı laneti bu menfur saldırıyı gerçekleştirenlere, destekçilerinin üzerinde olsun. Bugün bütün İslam aleminin heyecanla beklediği, Peygamber Efendimizin doğum yıl dönümü heyecanla beklenirken, bu menfur saldırıyı gerçekleştirenlerin terörün, terörizmin dininin, hiçbir kutsalının olmadığını bir kez daha görmüş bulunmaktayız." diye konuştu.

        Şehidin dayısı Şahin Çiftçi de hainlerin emellerine ulaşamayacağını belirterek, "2 yıl önce mezun olup çevik kuvvette göreve başlayan yeğenim de bu hain saldırıda şehit düşmüştür. Bu saldırıyı kınıyorum. Bizim canımız yandı, başkasının canı yanmasın. Allah mekanlarını cennet etsin. Milletimizin başı sağ olsun. Bu hainler emellerine varamayacaklar." diye konuştu.

        Bekar olan şehit polis memuru Yılmaz'ın, ailenin 4 çocuğundan en küçüğü olduğu öğrenildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muş haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muş Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler