Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MALATYA (AA) - İstanbul'da düzenlenen terör saldırısında şehit olan polis memuru Hamdi Dikmen'in Malatya'daki babaevine acı haber ulaştı.

        İstanbul, Beşiktaş Vodafone Arena yakınındaki saldırıda şehit olan Dikmen'in Battalgazi ilçesi Alişar Mahallesi'ndeki baba ocağına giden yetkililer, sağlık ekipleri eşliğinde acı haberi anne Elif ve kardeşleri Nevzat ile Bekir Dikmen'e verdi.

        Dikmen ailesine çocuklarının şehadet haberi verilmesinin ardından yakınları şehidin babaevine geldi.

        Şehidin ailesinin yaşadığı eve ve mahalleye Türk bayrağı asıldı.

        Babası Abuzer Dikmen'in 15 yıl önce vefat ettiği ve bekar olduğu öğrenilen şehidin, yaklaşık 3 aydır İstanbul'da görev yaptığı öğrenildi.

        Öte yandan Malatya Valisi Mustafa Toprak ve Emniyet Müdürü Ömer Urhal, şehidin ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

        Şehidin yakınları tarafından evin girişinde karşılanan Vali Toprak ve Emniyet Müdürü Urhal, şehidin kardeşleri Nevzat ve Bekir Dikmen'e başsağlığı diledi.

        Vali Toprak, taziye evindekilere de başsağlığı dileyerek, "Hepimizin başı sağ olsun. Vatan için şehit oldular. Bizler adına, hepimizin güvenliğini sağlama adına hepimiz için şehit oluyorlar. Ülkemizin başı sağ olsun. Allah sabır versin ölüm acı ama biz sabırlı insanlarız, Allah'a sığınıyoruz ve şehadete erdiği için teselli oluyoruz." dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Malatya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Malatya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler