Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ZONGULDAK (AA) - AK Parti Zonguldak Milletvekili Çaturoğlu ve Cumhuriyet Başsavcı Hakan Yağız, İstanbul'daki terör saldırısına tepki gösterdi.

        Çaturoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, Beşiktaş-Bursaspor maçının ardından polise yönelik yapılan saldırıyı kınadığını belirterek, şehitlere rahmet ve yakınlarına başsağlığı diledi.

        Terör örgütleri ve destekçileri ne yaparlarsa yapsınlar hangi tuzakları, hangi planları kurarlarsa kursunlar Türkiye'ye ve Türk milletine diz çöktüremeyeceklerini ifade eden Çaturoğlu, şunları kaydetti:

        "Dün gece yaşanan bu acıyı milletçe kenetlenerek aşacağız. Bu hain saldırıda şehit olan Zonguldak Ereğlili hemşerimiz Emniyet Müdürü Vefa Karakurdu ile Kozlu Saka köyünden polis memuru Hasan Bilgin'e ve tüm şehitlerimize Cenab-ı Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Ailelerine, yakınlarına ve sevenlerine sabrı cemil niyaz ediyorum. Milletimizin ve Zonguldaklıların başı sağolsun. Mübarek Mevlit Kandili gününde Cenab-ı Allah ülkemizin ve milletimizin birliğini ve diriliğini bozmasın, milletimizi ve devletimizi korusun. Teröre ve terör destekçilerine lanet olsun."

        Zonguldak Cumhuriyet Başsavcısı Hakan Yağız da Türkiye'nin hassas bir dönemden geçtiğine işaret ederek, İstanbul'daki terör saldırısını esefle kınayarak lanetlediğini kaydetti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Zonguldak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Zonguldak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler