Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KONYA (AA) - İstanbul Beşiktaş Vodafone Arena yakınındaki terör saldırısında şehit olan Komiser Yardımcısı Oğuzhan Duyar'ın Konya'nın Hüyük ilçesindeki yakınlarına acı haber ulaştı.

        Ankara'da oturan şehidin annesi Nuran Duyar ve babası Metin Duyar'ın, acı haberi almalarının ardından İstanbul'a gittiği öğrenildi.

        Duyar'ın Hüyük ilçesine bağlı Göçeri Mahallesi'nde oturan dedesinin evine giden yetkililer, sağlık ekipleri eşliğinde acı haberi yakınlarına verdi.

        Şehidin akrabalarının evlerine Türk bayrakları asıldı.

        Şehit polisin kuzeni Hüseyin Bülbül gazetecilere yaptığı açıklamada, idam kararının bir an evvel çıkmasını, terör saldırılarını yapanların asılmasını istediğini söyledi.

        İnsanların bir hiç uğruna öldüğünü ifade eden Bülbül, "Türkiye'yi bölmeyi amaçlıyorlar. Yoksa Kürt kardeşlerimizin günahı yok. Onlar da memnun değil bu durumdan. Her ne kadar dış ülkeler bunu inkar etse de gerçekler ortada. Teröristlerin kullandıkları silahlar belli. Onların hepsi Allah'ın kahrına uğrasın." diyerek gözyaşı döktü.

        Şehidin babasının dayısı Ahmet Demir de Duyar'ın mesleğe yeni başladığını belirterek, "Kırıkkale'deki okuldan mezun olduktan sonra ilk tayin yeri İstanbul'du. Komiser yardımcısı olarak çevik kuvvette görev yapıyordu. Aldığımız duyumlara göre patlatılan aracın dibindeymiş, orada vefat etmiş. Vatanımız sağ olsun. Ömrü o kadarmış. Ruhu şad olsun, mekanı cennet olsun." diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler