Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        HATAY (AA) - Kalkınma Bakanlığı desteğiyle Hatay Valiliği koordinasyonunda Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Kardeşlik Futbol Turnuvası başladı.

        Kentte geçici koruma statüsündeki Suriyeliler arasında oluşturulan 51 futbol takımının mücadele edeceği turnuvanın gösteri maçı Antakya Atatürk Stadı'nda oynandı.

        Maç öncesi Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cemil Şensöz, tarafından 51 takıma forma, eşofman, tekmelik, ayakkabı, kaleci eldiveni ve futbol topu dağıtıldı.

        Antakya, Altınözü, Kırıkhan, Reyhanlı, İskenderun ve Yayladağı ilçelerinde yapılacak olan turnuvada, müsabakaların çift devreli lig usulü gerçekleşeceği, gruplarında birinci ve ikinci olan takımların play-off serisinde şampiyonluk için mücadele edecekleri belirtildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Hatay haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Hatay Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler