Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Muş (AA) - Muş Valisi Seddar Yavuz, Zafer Mahallesi'nde esnaf ziyaretinde bulundu.

        Yavuz, İstasyon Caddesi'ndeki esnafları ziyaret ederek, sohbet etti.

        Ziyaretlerinde 16 aydır Muş'ta görev yaptığını ve bu süre içerisinde toplumun her kesimiyle bir araya geldiğini dile getiren Yavuz, şunları söyledi:

        "Muş Valiliğim sürecinde vatandaşlarımızla toplumumuzun her kesimiyle bir araya gelerek, ortak akıl, ortak hareket etme düşüncesiyse çalışmaktayım. Devletimizin son 14 yılda yaptığı sessiz ve büyük devrim sayesinde artık yaşam koşullarımız daha iyi ve bizlerde devletin temsilcileri olarak sizlere daha güzel hizmetler yapmaya devan ediyoruz."

        Yavuz, hükümetin Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerine pozitif ayrımcılık yaparak önemli teşvik ve yatırım programları yaptığını hatırlatarak, şunları kaydetti:

        "Son olarak, Sayın Başbakanımızın açıkladığı 23 ili kapsayan Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi Cazibe Merkezleri Programı, Yatırım ve Destek Hamlesi teşvik sistemi bir devrim niteliğindedir. Muş için hayırlı sonuçlar doğurmasını Cenab-ı Allah)tan niyaz ediyorum. En büyük sorunlarımızdan biri olan işsizlik problemi içinde çalışmalarımız devam etmektedir. Bu amaçla yaklaşık 500 kişiye istihdam olacak çağrı merkeziyle olan görüşmelerimiz olumlu sonuçlandı. Sungu Beldemizde de yaklaşık 10 milyona mal olacak Tekstil Kent çalışmamız son hızıyla devam ediyor. Sekiz bin metrekare kapalı alana kurulacak ve minimum bin 500 ile 2 bin 500 vatandaşımıza istihdam sağlayabileceğimiz bu projeyi çok yakın zamanda hizmete açarsak, işsizlikle ilgili gençler açısından, hanımlar açısından önemli bir gelişme olacaktır."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muş haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muş Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler