Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MERSİN (AA) - Mut ilçesinde belediyenin asfaltlama çalışması devam ediyor.

        Belediye Başkanı Nebi Yılmaz, yaptığı açıklamada, ekiplerin hafta sonu olmasına rağmen çalışmalarını sürdürdüğünü belirtti.

        Sıcak asfalt çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini bildiren Yılmaz, "Vatandaşlarımızın içi rahat olsun. Verdiğimiz hizmet sözünden daha fazlasını yapacağız. İlçemizde sorunsuz ve kaliteli bir yaşam sürdürülebilmesi için tüm imkanlarımızı seferber ediyoruz." dedi.

        Mut'un her köşesine asfalt hizmeti götürmeye çalıştıklarını aktaran Yılmaz, ekiplerin Kurtuluş yolu, Doğancı ve Mutöreni mahallelerinden sonra şimdi de İnönü ve Hükümet caddelerinde çalışma yaptığını söyledi.

        Kış şartları etkisini tam göstermeden plan dahilindeki tüm yolları asfaltlayacaklarını belirten Yılmaz, "Mut Belediyesi olarak asfaltlama hizmeti konusunda büyük bir atağa kalktık. Bütün mahallelerimizi sıcak asfaltla tanıştırdık. Bu konuda son derece ciddi çalışıyoruz. Mut sınırları içerisinde ihtiyaç olan her yere sıcak asfalt hizmetini götüreceğiz. Vatandaşımız bu hizmetleri sonuna kadar hak ediyor, hayırlı uğurlu olsun." dedi.

        Yılmaz ayrıca, dün İstanbul'da meydana gelen terör saldırısını kınayarak, şehitlere Allah'tan rahmet, yaralananlara acil şifa diledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mersin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mersin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler