Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ZONGULDAK (AA) - İstanbul'daki terör saldırısında şehit olan polis memuru Hasan Bilgin'in naaşı, karayoluyla Zonguldak'ın Kozlu ilçesine getirildi.

        İstanbul'da, Beşiktaş Vodafone Arena yakınındaki saldırıda şehit olan polis memuru Bilgin'in (26) naaşı, İstanbul Emniyeti Vatan Yerleşkesi'ndeki törenin ardından karayoluyla Kozlu ilçesine getirildi.

        Şehidin naaşı, Zonguldak Vali Yardımcısı Hüseyin Ergi, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Haluk Selvi, İl Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı, Kozlu Kaymakamı Ahmet Karakaya, Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin, şehidin yakınları ve emniyet personeli tarafından karşılandı.

        Kozlu İlçe Belediyesine ait morga götürülen şehidin Türk bayrağına sarılı cenazesi, burada okunan Kur'an-ı Kerim'in ardından polislerin omuzunda morga taşındı.

        Bekar ve bir yıllık polis memuru olan Bilgin'in yakınları, şehidin naaşı morga konulduğu sırada gözyaşlarına hakim olamadı.

        Şehidin cenazesinin, yarın öğle namazını müteakip defnedileceği bildirildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Zonguldak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Zonguldak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler