Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        IĞDIR (AA) - İstanbul'un Beşiktaş ilçesindeki terör saldırısında şehit olan 44 kişi için Iğdır'da gıyabi cenaze namazı kılındı.

        Iğdır Merkez Camisi'nde öğle namazı sonrası kılınan gıyabi cenaze namazına, Vali Ahmet Turgay Alpman, İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Kahraman Dikmen, İl Emniyet Müdürü Orhan Çevik, kurum amirleri ve vatandaşlar katıldı.

        Vali Alpman, yaptığı konuşmada, bombalı saldırıyı düzenleyen terör örgütlerinin, milletin birlik ve beraberliği karşısında hain emellerine ulaşamayacağını söyledi.

        Masum insanları gözünü kırpmadan katleden hainlerin, bunun hesabını mutlaka vereceğini belirten Alpman, şunları kaydetti:

        "Cahilce, haince ve düşmanca yapılan bu saldırılarda hayatını kaybeden ve şehadet mertebesine ulaşan kardeşlerimize yüce Rabb'im rahmet eylesin, geride bıraktıkları ailelerine, yakınlarına ve tabii ki aziz milletimize sabırlar ihsan eylesin. Vatanımıza, ülkemize, birliğimize, dirliğimize göz dikmiş bu hainler, emellerine ulaşamadılar, ulaşamayacaklar."

        Iğdır Müftüsü Cüneyt Kulaz, okunan duaların ardından 44 şehit için gıyabi cenaze namazı kıldırdı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Iğdır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Iğdır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler