Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ORDU (AA) - Fatsa Çevre, Eğitim, Kültür, Spor ve İzcilik Kulübü Derneği (ÇEVİKDER) tarafından, 4. Genç Erkekler Bilek Güreşi Yarışması düzenlendi.

        Dumlupınar Spor Salonu’nda gerçekleştirilen yarışmada, Korgan, Kumru, Çamaş, Çatalpınar, Kabataş ve Aybastı ilçelerinden 16 farklı kategoride 150 sporcu mücadele etti.

        ÇEVİKDER Başkanı Sezai Batı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, düzenlenen bu yarışmalar sayesinde gençlerin ata sporu bilek güreşini daha yakından tanıdığını ifade ederek, "Gençlerimize bilek güreşini tanıtmak ve sporu onlara sevdirmek için elimizden geleni yapıyoruz. Spor gençler için çok önemli. Onlara sporu ne kadar çok sevdirebilirsek o kadar çok çevik bir gençliğe sahip oluruz." dedi.

        Batı, yarışmada kategorilerinde dereceye giren sporcuların 24-25 Aralık’ta Ankara’da yapılacak olan Türkiye şampiyonasına götürüleceğini bildirdi.,

        Müsabakaları AK Parti Fatsa İlçe Başkanı Abdullah Uçar, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Halil Bekyürek, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ekrem Cinoğlu ve Gençlik Merkezi Müdürü Beraat Şahin de izledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ordu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ordu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler