Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BİTLİS (AA) - AK Parti Adilcevaz İlçe Başkanı Hamdi Tutçu, Yönetim Kurulu Üyeleri, mahalle ve köy muhtarlarıyla birlikte İlçe Emniyet Müdürlüğüne taziye ve destek ziyaretinde bulundu.

        İstanbul'daki terör saldırısını kınayan Tunç, AK Parti Teşkilatı ve muhtarlarla birlikte polis teşkilatına taziye ve destek ziyaretinde bulunduklarını söyledi.

        Tunç, "Gerçekten bu acıyı yüreğimizde, kalbimizde hissediyoruz. Bugün rahat uyuyabiliyorsak, seyahat edebiliyorsak, askerimizin, polisimizin sayesindedir. Polisimize yönelik yapılan bu menfur saldırıyı şiddetle, nefretle kınıyor, tüm polis teşkilatımıza başsağlığı diliyorum." dedi.

        Ziyaretten duydukları memnuniyeti dilen getiren Emniyet yetkilileri ise, "Görevimiz halkımızın huzur ve güvenliğini sağlamaktır. Bu tür olaylar bizi yıldıramayacağı gibi daha çok kenetlenmemize ve işimize daha fazla sarılmamıza sebeptir. Meslektaşlarımız şehadet şerbetini içtiler. İnşallah kanları yerde kalmayacaktır. Yaptığınız ziyaretten dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ederiz."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bitlis haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bitlis Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler